• Laatste Blog Entry
 • Auto wassen
 • Het is, vooral bij mij, een typisch lente en zomer ding: auto wassen. In de herfst en de winter is de auto binnen no-time weer smerig, dus waar doe je het dan voor? Meerdere keren heb ik meegemaakt dat ik bij thuiskomst, na een lekkere wasbeurt, de auto bijna direct weer kon wassen. In de betere lente- en zomerweken kan je auto zomaar weken lang ‘shinen’. Ik beken direct maar, ik ben geen goede autowasser. ... Lees verder
 • 28-02-2012 21:55:24
 • Rijimpressie DOT com is live!
 • Eindelijk is het dan zover: www.rijimpressie.com is live!

  Na maanden hard werken, diepe gedachten, veel frustraties en flink ploeteren is de website klaar. De eerste verhalen staan online, inclusief deze blog. Aan de vervolgverhalen wordt alweer gewerkt. De bedoeling is dat elke auto die ik rijd op deze website komt te staan. Mijn verhalen zijn onafhankelijk en geheel naar eigen inzicht. Het zijn verhalen die lekker lezen. Journalistieke regels, daar houd ik mij hier niet teveel mee bezig. Het is plezier, vermaak. Leuk en ontspannen voor mij om te doen, leuk en ontspannen voor jullie om te lezen. Wanneer ik de tijd heb maak ik eigen foto’s, maar vaak zullen het de foto’s van de importeur zijn. Fotograferen kost tijd, veel tijd, en daar heb ik helaas een tekort aan.

  Naast deze website heb ik een fulltime baan en tevens een eigen bedrijf waarin ik freelance werkzaamheden verricht. Stilzitten, dat is niks voor mij. Ontspannen, dat is schrijven voor deze site. Bovendien ben ik van mening dat een goed verhaal belangrijker is dan mooie foto’s. Het gaat erom dat je na het lezen weet hoe een auto rijdt, hoe een auto voelt en hoe hij zich verhoudt tot zijn concurrenten. Is deze auto iets voor mij? Is dit een auto om voor warm te lopen? Natuurlijk, smaken verschillen. Maar het delen van smaak, van jouw ideeën, dat is toch het mooiste dat er is? En hier draait het om op deze website om. Ik zeg wat ik vind.

  Mijn testauto’s haal ik overal vandaan: importeurs, dealerbedrijven, vrienden, familie en kennissen. Autorijden is een hobby van mij, auto’s zijn mijn passie. Elke gelegenheid om een (nieuwe) auto te rijden grijp ik aan. Het vullen van de website zou in theorie snel moeten gaan… Nu alleen nog de tijd ervoor vinden.

  Ik heb alweer te veel geschreven. Houd mijn website in de gaten, plan regelmatig een bezoekje en als je een tip hebt: Let me know! Ik zie je graag terug.

  Groeten Robin
Teksten en afbeeldingen : R.C. Koolstra
Website : J.P. Verbeek

Contact : info@rijimpressie.com